Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2008, 10:47 PM   #11 (permalink)
ραяDση!
Üye

ραяDση! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2491337
ραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond reputeραяDση! has a reputation beyond repute

Alıntı:
mcboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle kimsenin yanlışını bulmak değildi amacım açılan konuya katıldığımı konunun son cümlesiyle anlatmak istedim.
gelelim yaş meselesine.
yaşım 15 lise 2 öğrencisiyim. öncelikle şundan emin olun ki en fazla aşk kelimesini duyan yaş gruplarından birinin içerisindeyim. çevremde o kadar çift var ki o kadar insan var ki o kadar bugün "aşığım" diyen ertesi gün "yalanmış" diyen o kadar insan var ki. neyse.
sabah kalkıyorum okula giderken yolda ağızları iki karış açık kızlar ve yanlarında ne olduğu belirsiz erkekler yan yana, durağa geliyorum okul eteğini mini etek boyunda giyen kızlar veya kızlara laf atan abazalar. bunlar mı aşık olabilir? evet olabilir. ama "aşk", "ben aşığım" kelimesinden oluşan bişey değildir BENCE. arayıpta bulduğun değildir aşk, beklemediğin anda karşına çıkandır. hergün sevgili değiştiren insanları görünce insan aşk nedir diyo. aşık olan yok demiyorum ama gördüklerime göre bir yargıda bulundum ben.
peki siz neye bağlı olarak

[/B]
dediniz?
dostum saçmalamışsın emre abiyle aynı düşünceyi ifade ediyosun ama farkında değilsin